aktivLogo

WordPress udvikler, og webdesigner

Hvis du drømmer og ønsker dig at lave en applikation, et websystem på din webside, 
til at gør hverdagen lettere for dig og dine bruger.

Er du kommet til det rigtige sted, jeg udvikler både i WordPress og i skræddersyet løsninger, i PHP, MySQL.
Det som brugeren ikke ser i frontend. men du vil kunne styre alt hvad en bruger kan og ser.
Skræddersyet løsninger er den bedste måde at komme i mål, hvis du ikke kan finde der lige passer med din ide.

Så lad os komme i gang med at lave din løsning!

Koder i disse webudviklings sprog

Suit IT ApS kode i disse programmerings sprog PHP koder som du ikke ser men er vigtig for at udvikle, den søger for dine intastninger eller det synlige kan redigeres eller læses, eller slettes igen. Det kan jeg få til at ske, og kan lave komplekse opgaver, udregninger, vise dine bruger det du ønsker. Man forbinder det så med HTML CSS JavaScript og React, for at få det til at bliver lækkert og synligt, for kunder og brugere. Der er mange tekniske muligheder forbundet med programmering. Ønsker du at udvikle noget, ved jeg at vi kan hjælpe, og fuldføre dit projekt.

Samarbejde en vigtig nøgle til din succes med din applikation

Samarbejde med din udvikling af dit system, er vigtig da der kan være et hav af muligheder, men også fald grupper som kan gøre udviklingen langsomlig, men programmering tager noget tid, afhænge af hvor kompleks opgaven er. Men det er her jeg kommer ind i billedet, men min erfaringer har jeg viden, til til at forudse nogle af de ting der kan ske, og hvad der vil være en god løsning. I forhold til det du ønsker den skal kunne. Så vi kan komme i mål, indenfor en god og rimelig pris.

WordPress webudvikler

Suit IT udvikler i WordPress, både i plugins Suit IT selv laver, med specifikke krav, men kan også redigere i funktioner, i et plugin, der er et hav af muligheder med WordPress plugins, men man kan også være med til at forbedre, og samarbejde med udviklerne, det er med til at udvikle, til mere komplekse men også mere brugervenlige. Det går Suit IT meget op i, et gode brugervenligt system. Suit IT vil også meget gerne hjælpe dig med dit system i WordPress, enten hvis det er ændringer, eller et specifik ønske.

Du er også meget velkommen til at skrive en mail