Eksempler på cases

WordPress udvikling

Hos Suit IT laver jeg WordPress udvikling til skræddersyet løsninger.
Såsom et lille eksempel intergrationer af data fra et andet webside Shop feks. eller anden information, på websiden, udover det man selv styre. Så hvis man har en masse produkter et sted men gerne vil vise dem frem på en WordPress side som et eksempel.
Har du en Spotify webshop eller anden, men bare gerne lige vil have sat en hurtig blog op med diverse varer, og mere tekst til det, og have flere gode søge ord omkring produkterne, lige for at få lavet nogle gode link Buildings landingssider, der er der mulighed for at integrerer det på flere måder. og med hjælp fra Suit IT kan der laves en masse opstillinger og redigeringer så man kan få vist det men lige har brug for.
Dette kan laves det er kun fantasien der sætter grænser.

I er altid velkommen til at høre om jeres ide kan laves på en god og brugervenlig måde, jeg kan udvikle fra bund, eller videre udvikler på systemer jeg laver i forvejen.

Professionel webudvikling til WordPress og speciallavede PHP-systemer

Som webudvikler specialiserer jeg mig i at skabe nye systemer til WordPress websider samt speciallavede systemer i PHP. PHP er det programmeringssprog, der ligger bag WordPress og er essentielt for at få tingene til at fungere på hjemmesiden.

Gennem årene har jeg udviklet en bred vifte af elementer/systemer, der kan tilpasses på forskellige måder. Jeg går i dybden med selv de mindste detaljer og kan skabe alt fra opskrifter med billeder til dynamiske og vedligeholdelsesvenlige systemer. Dette betyder, at du altid har mulighed for at redigere og omstrukturere din hjemmeside uden at skulle starte forfra.

Jeg sætter en ære i at skabe sammenhængende systemer, der kan udvides og tilpasses efter behov. Skalérbarhed er afgørende for at sikre, at din hjemmeside kan tilpasses, udvides og redigeres uden at skulle omskrive hele koden. Kun hvis der er behov for ændringer i funktionaliteten, vil det kræve yderligere kodning.

For at opnå dette er det vigtigt at have en god forståelse for dine behov og ønsker. Jeg kan hjælpe dig med at udvikle din idé løbende, selvom du måske ikke har en klar vision fra starten. Jeg vægter effektiv kodning højt for at spare tid på længere sigt.

Hvis du har brug for professionel webudvikling til din WordPress hjemmeside eller speciallavede PHP-systemer, er jeg klar til at hjælpe dig med at skabe en skalerbar og brugervenlig løsning.

WooCommerce / WordPress systemer:

I min tid som WooCommerce / WordPress udvikler,
har jeg lavet mange forskellige systemer / løsninger som skulle få ting til at spille sammen så som:

CASE

Oprettede tag i produkterne, og fået tekster, med mulighed for at sammen koble flere forskellige vare kategorier sammen:
Ekstra muligheder for at lave SEO tekster steder hvor det ikke lige har været muligt, men gav kunden så mulighed for at oprette sider med produkter efter specielle ønsker.
Hvor der var mulighed for at dele op i lige det man ønskede, og derefter lave flere tekster og de ting som google elsker, meta-title, meta-description.
Det virker standard generelt, men er forbedret, i forhold til måder at give kunden mere frihed WooCommerce op på.

CASE 2

Nogle gange har man brug for at lave nogle partnerskaber, i forhold til at reklamere for produkter fra anden webshop, det er der også mulighed for.

Lavet for noget tid siden, et system der kunne tage en hel liste af vare på en fil og så læse dem ind på siden, med de billeder, priser, kategorier og meget mere, med mulighed for anden møde at sætte SEO tekster op.

CASE 3

Forbedret system til at vise kunder flere muligheder af produkter, i forhold til hvad der er i kurven, og hvad de kigger efter.
Der er systemer der ude der kan disse ting, men koster kassen.
Men har det sådan hvorfor skal webshops ikke have mulighed for at prøve ting af uden det koster dem kassen, at have et system, som måske ikke lige passer efter deres shop.

CASE 4

Top banner der kan skifter tekster, farver størrelser efter dato og tid.
Lave flere på engang der deler sig på mobil og computer.
Så der hele tiden er nogle muligheder for at sætte nogle tilbud rabatter i gang som et eksempel.
Men også andre ting, styles og hvad kunden gerne vil have.

Disse opgaver er færdige projekter, og der er altid mulighed for at redigere justere, alt efter kundens ønsker.

Har du nogle ideer til et plugin til WordPress WooCommerce, kontakt mig gerne.
Jeg er altid spændt på at få nye projekter ind