Fluefiskersiden

Service Fluefiskersiden bruger

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Morten på flere udviklingsprojekter, og jeg må sige, at resultatet har været imponerende hver gang. Han er en dygtig webprogrammør, der behersker en bred vifte af teknologier som PHP, JavaScript, jQuery, React+Native, CSS og HTML, og Morten har leveret løsninger af høj kvalitet. F.eks. både DMI-vejr og vandstand er blevet opsat på min hjemmeside.

Jeg har især værdsat den løbende opfølgning og virtuelle fremvisning af fremskridt, som har givet mig mulighed for at være aktivt involveret i udviklingsprocessen. Det giver en vis tilfredsstillelse at kunne følge og være en del af udviklingen.

På et tidspunkt havde jeg behov for at oprette en WordPress-hjemmeside, min gamle side var ikke tilpasset mobiler, og så var den forældet, Morten var yderst hjælpsom med at opfylde mine ønsker om webdesign og funktionalitet. Support efter færdiggørelsen af hjemmesiden var en fin bonus og viser virkelig et højt niveau af kundeservice.

Da jeg senere ønskede at oprette en webshop ved hjælp af Woocommerce i WordPress, var Morten igen fleksibel og professionel. At tilbyde en fair pris efter behovsafklaring viser, at Morten er villig til at tilpasse sig kundens ønsker og behov. Jeg satte især pris på muligheden for at ændre løbende, og justere projektet efter mine ønsker.

Samlet set har min erfaring med Morten været meget positiv. Han har vist dygtighed i programmering og webdesign, samt en vilje til at levere skræddersyede løsninger baseret på mine behov. Jeg kan varmt anbefale Morten og hans firma SUIT IT til enhver, der søger en pålidelig og kompetent partner inden for webudvikling.

Har igennem mange år udviklet på denne webside lige siden 2003, hvor jeg lavede skræddersyet CMS, og videreudviklet, begyndte så at udvikle i WordPress det er mere end 5 år siden.
Og fik siden flyttet over på WordPress da det er så udviklingsvenligt.
Har arbejdet meget med siden i forhold til forskellige funktioner. Både i React, og kodet program til at lave fluebindings guides, startede med at udvikle i Backend på WordPress stilen, og senere i frontend. Har så videreudviklet så react tager styringen i forhold til det synlige. Og så køre dataen over API.
Har interageret DMI informationer hvor der så er tilføjet vejr info og vandstand, som køre over deres egne text filer.

Der er flere ting der sker på siden som er en del af det kode jeg laver for at gøre det mere brugervenligt at se hvornår sider er opdateret, og når der er oprettede nye sider.